Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Presentatie SportLink

De rol van SportLink, het basisprogramma van de KNVB voor ledenadministratie, wordt binnen de grote vereniging SV Urk met ruim 1300 leden steeds belangrijker. Sinds de komst van allerlei modules als infovoorziening via de website (Club TV), schema’s van trainingen per team, de rol en taken van vrijwilligers, de uitgebreide en actuele clubagenda en vooral de app Voetbal.nl is SportLink heel aantrekkelijk geworden.

Vanavond kregen pakweg 15 clubleden binnen bestuur en commissies persoonlijk uitleg van Ramon Nijhuis. Eigenlijk was deze bijeenkomst voor iedereen interessant. Het geeft een inzicht in de vele mogelijkheden, die het programma te bieden heeft. Het werd een interactieve avond, waarbij veel vragen vanuit de club werden gesteld. Ook de diverse modules kregen ruimschoots de aandacht.

De presentatie was wel belangrijk omdat er binnen bestuur en commissies (te)veel personen zijn, die geen of weinig kennis hebben van SportLink. Ook het bijhouden en actueel houden van het ledenbestand komt te kort en verdient veel aandacht. Tenslotte hebben wij recent een nieuwe eigen website geïntroduceerd. De voeding van deze website is volledig afhankelijk van SportLink.

SV Urk heeft inmiddels de module Club-Trainen aangeschaft en is via de website onder de kolom “Wedstrijdinformatie” en “Trainingsschema” voor iedereen bereikbaar. Wijze les is wel dat ieder clublid en alle vrijwilligers de app “voetbal.nl” gaan downloaden en zich in dat medium gaat aanmelden met zijn/haar persoonlijke emailadres. Heel veel informatie kan dan persoonsgericht ontvangen worden, zoals uitslagen, afgelastingen, wijzigingen, standen en activiteiten binnen de club. Te veel om op te noemen.

Binnenkort zal hier meer info over komen.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133