Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Promotie SV Urk JO16-1 en JO17-1

De jeugdteams van SV Urk JO16-1 en JO17-1 zijn beide na een tweede plek in de najaarscompetitie gepromoveerd. JO16-1 behaalde in een enerverende competitie de tweede plek waarbij het tot op de laatste speeldag spannend was welk team kampioen zou worden. Urk won op de laatste speeldag van ACV dat hiermee de promotie door de vingers zag glippen. Uiteindelijk wist Unicum net een puntje meer dan Urk te behalen waardoor Urk als tweede eindigde wat uiteindelijk wel genoeg was voor promotie. In de voorjaarscompetitie zal JO16-1 uitkomen in de 5e divisie met aansprekende tegenstanders zoals Be Quick 1887, Hollandia en IJsselmeervogels. Morgen om 9:30 staat de eerste wedstrijd op het programma thuis tegen IJsselmeervogels.

Voor JO17-1 was promotie het doel deze najaarscompetitie. Nadat Urk diverse keren onnodig punten had verspeeld leek dit twee speelronden voor het einde een niet meer mogelijk. Alleen voldoende geluk en een goed doelsaldo zou misschien nog genoeg zijn om bij de 5 beste nummers twee van de 7e divisie te behoren. Deze laatste twee wedstrijden werden overtuigend in winst omgezet met voldoende doelpunten waarna het wachten kon beginnen. Urk was afhankelijk van 5 wedstrijden uit diverse andere divisies en ook nog van de concurrent in de eigen divisie DZOH. De ene na de andere uitslag druppelde binnen waarbij deze allemaal in het voordeel van Urk uitvielen. Grootste verrassing was toch wel het puntverlies van directe concurrent DZOH waardoor Urk op de tweede plaats in de competitie eindigde. Uiteindelijk was het doelsaldo beslissend in vergelijking met de andere divisies waarbij Urk het meer dan uitstekende doelsaldo kon overleggen van 30 doelpunten voor en slechts 6 doelpunten tegen na 10 wedstrijden. Morgen start het team in de 6e divisie direct met een mooie derby uit bij Flevo Boys om 10:30.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133