Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Rolstoelplaats gereserveerd

De laatste jaren zijn er enkele trouwe supporters als rolstoelgebruikers, die de wedstrijden van Urk 1 thuis komen bekijken en aanmoedigen. Nu heeft de accommodatiecommissie een speciale plaats voor hen ingericht op het veld onder de tribune, dichtbij waar het allemaal gebeurt.

Hierdoor komen zij op een ereplaats te zitten, vlakbij de trainers en spelersgroep en dat is bijzonder. Want in principe mag daar niemand komen tijdens de wedstrijden, zo is de afspraak binnen de club.

En omdat ze zo dicht bij het ‘vuur’ zitten, betekent wel dat ze zich moeten houden aan de afspraken die binnen dat gebied gelden, namelijk niet bemoeien met de beide selecties met hun staf en het arbitrale trio.

De trainende clubleden worden dringend verzocht om op de open plaats geen doeltjes of andere attributen te plaatsen, waardoor ze niet gebruikt kan worden, waarvoor ze is bedoeld: ‘rolstoelen’.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133