Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Routiniers Urk 1 gaan door

De 23-koppige selectie van Urk 1 kent op 1 mei 2020 een gemiddelde leeftijd van 26,5 jaar. Hiervan zijn zes spelers tussen 20-25 jaar oud. Een grote middengroep is tussen 25-30 jaar oud. Urk 1 herbergt op dit moment een vijftal dertigers. Met het stoppen van routinier Gerrit Tol zijn dit Maarten Dijkhuizen, Jan van Slooten, Dick Hakvoort en William de Boer.

Deze vier routiniers zijn niet alleen goede voetballers maar ook al jaren goede vrienden van elkaar. Gezamenlijk staan deze mannen garant voor maar liefst 1164 wedstrijden in Urk 1 en heel wat hoofdklasse ervaring! Met al die mooie voetbalervaringen kan wel een gezellige avond aan de keukentafel gevuld worden. Dit gebeurt dan ook regelmatig binnen deze vriendengroep.

Maarten (31) is getrouwd met Corine en inmiddels vader van ‘kleine’ Maarten, speelt al jaren rechtsback bij Urk 1. Een gouden vent binnen de spelersgroep.

Jan (30) is getrouwd met Francien en al jaren de aanvoerder van ons vlaggenschip. Niet alleen op het veld maar ook daarbuiten is hij als captain van waarde.

Dick (30) is na een uitstapje bij onze buren uit Emmeloord, weer helemaal terug. Hij brengt hij de benodigde rust in de achterhoede van Urk 1. Onlangs is hij getrouwd met Deborah. Het huwelijksfeest laat vanwege de corona-crisis nog even op zich wachten.

William (30) hoopt binnenkort met zijn Anne-Wil, voor de tweede keer vader te worden. Ook hij maakte een uitstapje naar Flevo Boys en Staphorst, maar toont inmiddels alweer twee seizoenen zijn waarde als aanvaller van Urk 1.

Naast hun rol als voetballer zijn Maarten, Jan, Dick en William ook via o.a. de Evenementencommissie betrokken bij SV Urk. Als Technische Commissie kunnen we laten weten dat deze vier routiniers ook volgend seizoen doorgaan met voetballen voor Urk 1.

Mooi nieuws dus!!

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133