Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Schijt je Rijk: Hier moeeeeet je bij zijn!

Tijdens de Umai Cup op vrijdag 31 mei vindt ook Schijt je rijk plaats. Er kunnen koepons gekocht worden voor €5,- Elke koepon staat voor 1m2 op een veld. Deponeert de koe haar vlaai in jouw vak dan win je maar liefst €1000!!!!Regelement:

1. Het perceel waarop de Schijt-je-rijk-wedstrijd plaatsvindt, wordt opgedeeld in het aantal verkochte en in gelijke vakken van 1m2.

2. Alle vakken zijn genummerd. Op de Koepon staat ook meteen je vak nummer. Bewaar deze dus goed.

4. De wedstrijd start op vrijdag 31 mei 19:30. Er wordt een koe losgelaten op het perceel. De eigenaar van het vak waarin de koe haar eerste koeienvlaai legt, wint de hoofdprijs. Kleine ‘behoeftes’ tellen niet mee. Alleen wanneer de koe een echte vlaai heeft geproduceerd, is er een winnaar. Op dat moment wordt de wedstrijd afgefloten door de Schijtsrechters.

5. Het vak waar de koe haar vlaai heeft gelegd, wordt via nauwkeurige meting bepaald door de Schijtsrechters en over de beslissing is geen discussie mogelijk. Schijt de koe in meerdere vakken dan telt het vak waar het grootste gedeelte in ligt

6. De wedstrijd duurt hooguit tot een half uur na de wedstrijd. Als de koe op dat moment nog geen vlaai heeft geproduceerd, wordt de hoofdprijs verloot onder de deelnemers. Dit gebeurt door middel van trekking door de schijtsrechters.

7. De prijs worden uitgereikt na de wedstrijd in de kantine van SV Urk

8. Het wedstrijdperceel is afgebakend met de huidige boarding/hek. Eventuele toeschouwers nemen plaats achter de boarding

9. Het is ten strengste verboden de koe af te leiden, op te jagen of op welke wijze dan ook in haar gedragingen te beïnvloeden. Deelnemers die zich niet aan deze regel houden, zullen door schijtsrechters uitgesloten worden.

10.Mocht de eigenaar van een gediskwalificeerd lot winnen, dan wordt zijn prijs via trekking toegekend aan één van de andere winnaars.

De Koepons kan je kopen bij Meindert van Slooten zowel cash als contant. Je kan hem gerust een appje sturen: 06-83981139

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133