Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Seafood Connection verlengd sponsorcontract met SV Urk

Vrijdag 26 juni 2020 heeft Seafood Connection B.V. haar aflopende sponsorcontract met Sportvereniging Urk met 3 jaar verlengd. Al vele jaren is Seafood Connection sponsor voor Sportvereniging Urk en Businessclub Urk. Als tweede hoofdsponsor heeft Seafood Connection haar sponsorcontract een flinke upgrade gegeven.

Met ingang van komend seizoen zal Seafood Connection naast 2e kledingsponsor bij Urk 1 ook hoofdsponsor van ons tweede elftal zijn. De sponsorcontracten werden getekend door Meindert de Boer van Seafood Connection B.V. en Jacob Hakvoort, secretaris van Sportvereniging Urk.

Seafood Connection is een toonaangevende leverancier van diepgevroren visproducten. Jaarlijks verhandelen we meer dan 70.000 ton bevroren visproducten via ons netwerk van retail-, foodservice-, groothandel- en industriĆ«le klanten. Sinds 2013 maken we deel uit van de Japanse multinational Maruha Nichiro, een van ’s werelds grootste visbedrijven.
Sinds 1995 is het onze missie om verantwoord geproduceerde visproducten op de markt te brengen, geleverd door bedrijven die onze planeet en de mensen die op deze planeet leven respecteren. Vis is onze passie. We koppelen de vraag van onze klanten aan het wereldwijde aanbod. Met trots verplaatsen we producten naar meer dan 30 landen over de hele wereld.

Ons succes is te danken aan de sterke relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, wat heeft geresulteerd in wederzijds respect en vertrouwen. Onze wereldwijde verbindingen geven ons directe toegang tot de beste beschikbare visbronnen. We hebben een grote verantwoordelijkheid om goed voor deze natuurlijke bronnen te zorgen. Door de schatten van de zee te behouden, willen we ervoor zorgen dat toekomstige generaties kunnen genieten van de delicate smaak van vis.

Seafood Connection B.V.
Het Spijk 12
8321WT Urk
0527-687066

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133