Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Staf Urk 1 seizoen 2020-2021 compleet

De staf van Urk 1 voor het seizoen 2020-2021 is compleet. Hoofdtrainer Gert Jan Karsten wordt volgend seizoen bijgestaan door assistent-trainers Henri Romkes en Albert Mark Nagel. Peter de Boer blijft de Keeperstrainer. Klaas Wakker wordt de nieuwe Teammanager. 

Klaas Wakker is met ingang van volgend seizoen Teammanager bij Urk 1, hij vervangt in deze functie Klaas Ras. Henri Romkes wordt assistent-trainer bij Urk 1 en vervangt Klaas Hessel Kapitein. Twee mannen met een rijke historie binnen onze club. Albert Mark Nagel wordt toegevoegd als assistent-trainer bij Urk 1 en gaat dit combineren met het hoofdtrainerschap bij Urk 2. Een mooie aanvulling voor dit team en uitstekend voor de samenwerking met Urk 2.

Als Technische Commissie denken we een prachtig complementair team met verschillende kwaliteiten en ervaringen te hebben aangesteld.

In combinatie met huidige trainers als Jan Jonkers bij Urk 2, Steven Korf en Piet Hakvoort bij Urk 3 en Jelle Loosman en Albert Ras bij JO19-1, staat er een mooi trainersteam waarmee we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print