Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Sterke start UrkO23 in 2e divisie beloften competitie KNVB

UrkO23 heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Na de 2-1 overwinning op HHC een week eerder wist het beloften team van Urk nu HSC’ 21 uit Haaksbergen te verslaan. Beide teams hebben zich voorafgaand aan het seizoen enorm versterkt met talentvolle spelers uit de regio.

Urk begon flitsend aan de wedstrijd en speelde de thuisploeg helemaal ondersteboven. Na 20 min spelen was de stand 0-4. Al na een paar minuten lag de bal in het net. Een eigen goal bracht Urk op voorsprong. Via doelpunten van Iede den Dulk, Ferdi Kramer en Danny van Veen liep Urk in 20 minuten uit naar een ruime 0-4 voorsprong. Een monsterscore en eenvoudige avond (wedstrijd begon om 18:00 uur in Haaksbergen) leek in de maak. Niets was echter minder waar. HSC’21 herpakte zich sterk en Urk schakelde paar tandjes terug en liet zich terugdringen. Met als gevolg dat HSC’21 het initiatief overnam en Urk onder druk ging zetten. Een foute terugspeelbal bij Urk betekende de 1-4 ruststand.

Urk moest na rust het initiatief opnieuw aan HSC laten. Een enerverende tweede helft als gevolg. HSC knokte zich terug in de wedstrijd en maakte de 2-4. Urk verzuimde de wedstrijd te beslissen en de 2-5 binnen te schieten. Het aandringen van HSC’21 maakte het spel van Urk onrustig en positioneel werd Urk erg op de proef gesteld. HSC’ 21 komt terug toch 3-4 en de wedstrijd is weer helemaal open. HSC’21 krijgt in de laatste 8 minuten zeker ook kans op de gelijkmaker. Urk weet uiteindelijk stand te houden en de overwinning binnen te slepen.

Na (slechts) wee speelrondes staat UrkO23 bovenaan in de landelijk tweede divisie. A.s. zaterdag komt de nummer 3 van de ranglijst, DZC’ 68 uit Doetinchem op bezoek. De wedstrijd begint om 12:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A. van Tuinen.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133