Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Support SV Urk – Grote verloting en bingo (update)

Een aantal weken geleden zijn een aantal enthousiaste leden van onze club aan de slag gegaan met het organiseren van een grote verloting en bingo om zo onze vereniging financieel te steunen in deze lastige tijd. In korte tijd zijn de organisatoren er in geslaagd om alle spelers, trainers, leiders en andere vrijwilligers van SV Urk bij de actie te betrekken. De afgelopen weken stonden in het teken van het verkopen van de lootjes voor de grote verloting en de komende twee weken zal alles op alles worden gezet om zo veel mogelijk bingokaarten te verkopen voor de live-uitzending op 12 december vanaf 19.30 uur via SV Urk TV.

Tot nu toe kunnen we niet anders zeggen dan dat de actie een groot succes is. De verkoop van de loten en van de bingokaarten gaan al als een trein. Zowel bij de verloting als de bingo zijn er dan ook fantastische prijzen te winnen. Wat dacht u van een E-bike, Green Egg, TV, Laptop, Iphone 12, Playstation 5, Reischeque t.w.v. 400 euro, Restaurantbonnen van 100 euro, JBL Box Extreme, Nintendo Switch en nog tientallen andere prijzen.

Er zijn nog een (beperkt) aantal loten (1 euro per stuk) te koop bij Margreeth Ras, te bestellen via WhatsApp (06-22281222). De bingokaarten (3 euro per kaart, of 15 euro per straat) kunnen via WhatsApp besteld worden bij Simone Hakvoort (06-28067652) en Wendy Taal (06-23134274). Morgenavond 1 december en donderdagavond 10 december kunnen de bingokaarten worden afgehaald en betaald bij de deur van de kantine van 18.00 tot 21.00 uur.

Hou de komende weken de site en de diverse kanalen op Social Media van onze club in de gaten voor meer info over deze actie.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print