Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Support SV Urk levert fantastisch bedrag op

Het was eind oktober toen een aantal leden en vrijwilligers van onze club met het plan kwamen om, door middel van een aantal acties, SV Urk in deze coronatijd een financieel steuntje in de rug te geven. Er werd een mega-verloting op touw gezet en de actie zou worden afgesloten met een bingo tijdens een live-uitzending op het YouTube-kanaal svUrktv.

Er volgden een aantal drukke weken waarin heel veel moest worden geregeld. Loten, prijzen, sponsoren, de organisatoren waren er heel druk mee. Het getoonde enthousiasme sloeg ook over op alle andere leden en vrijwilligers van onze club, die de taak kregen om veertigduizend!! loten aan de man te brengen. Met heel veel inzet van de kleinste kabouters tot en met de senioren, is het gelukt om bijna alle loten te verkopen. Ook de benaderde bedrijven en middenstanders lieten zich van hun allerbeste kant zien, zodat er een ongelofelijk groot en mooi prijzenpakket kon worden samengesteld door de organisatie voor de verloting en voor de bingo.

De laatste week werd de focus door de organisatie meer op de verkoop van de bingokaarten gelegd, wat nog voor heel veel meer drukte zorgde. Zelfs tot een half uur voor de live-uitzending werden er nog kaarten verkocht, waardoor er uiteindelijk in totaal meer dan vijfduizend bingokaarten aan de man/vrouw werden gebracht. Dat zorgde er voor, dat er gisteravond duizenden mensen keken naar de live-stream op svUrktv.

Voor de organisatoren was het gisteren een drukke dag. Vanaf tien uur werden er onder het toeziend oog van de notaris meer dan vijfhonderd prijzen getrokken voor de loterij, werd de kantine gereed gemaakt voor de live-stream en werden er dus ook nog veel bingokaarten verkocht.

De live-uitzending, die om half acht begon, was getuige de vele reacties die werden ontvangen, een groot succes. Er werden vijf bingoronden gespeeld, en de hoofdprijzen van de verloting werden getrokken. Het moment waar iedereen op zat te wachten, was natuurlijk het bekend maken van de opbrengst van de hele actie. Namens de organisatie kon penningmeester Theo Wemmers een cheque in ontvangst nemen van € 32.505,70. Een werkelijk fantastisch bedrag, waar vooraf niemand van had durven dromen.

Vanaf deze plaats wil de organisatie dan ook nogmaals iedereen heel hartelijk bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om deze actie tot dit prachtige succes te maken.

¨Een club ben je samen¨

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133