Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

SV Urk en Albert Mark Nagel verlengen samenwerking

Als bestuur en technische commissie zijn we verheugd te kunnen melden dat Albert Mark Nagel ook volgend seizoen actief is als assistent-trainer bij Urk 1. 

Technische commissie: ,,Albert Mark kent onze clubcultuur. Zijn aanwezigheid binnen de technische staf is belangrijk voor het borgen van continuïteit. Hij kent de trainers en volgt de ontwikkeling van (jeugd)spelers op de voet. Met zijn voetbalvisie, gedrevenheid en duidelijkheid voegt hij écht iets toe. Bovendien ‘ligt de lat’ bij Albert Mark altijd hoog. In ons proces om structureel Derde Divisie te blijven voetballen, is dat belangrijk. Hij is iemand die dat beseft, uitdraagt en ernaar handelt. Bovendien is de samenwerking met onze hoofdtrainer Peter Wesselink uitstekend. Zij vullen elkaar goed aan. We zijn blij dat deze samenwerking ook volgend seizoen gecontinueerd wordt.” 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133