Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

SV Urk opent de deuren (digitaal) op ‘De Vormt’

Sportpark de Vormt is omvangrijk met dertien velden en veel gebruikers, gebouwen en sloten, die nodig zijn voor de sportbeoefening voetbal. En zoals je weet, voetbal leeft op Urk en dat vergt veel inzet en een goede organisatie. Een van die aspecten is de voorziening van sleutels aan clubleden. Met daaraan gekoppeld de prangende vraag heeft iedereen de juiste sleutels ter beschikking en zijn er personen, die onrechtmatig een sleutel in bezit hebben.

Tot dusver werden alle sloten met afzonderlijke fysieke sleutels afgesloten. Dat betekende ook dat er mensen rondliepen met een zak vol sleutels om alle locaties te kunnen bereiken. En een probleem was er, als een sleutel zoekraakte. Dan kon het dus zijn dat onbevoegden met deze verloren sleutel toegang konden krijgen tot plaatsen, waar ze niet thuishoorden.

Daarom heeft de accommodatie commissie in samenwerking met Alpha Producties ervoor gekozen om een digitaal sleutelnetwerk op sportpark ‘De Vormt’ in te voeren. Een eerste aanschaf van het complete pakket is misschien wel prijzig te noemen, maar de voordelen zijn daarentegen groot en daarna zijn de onkosten op lange termijn minimaal, gebruiksvriendelijk en minder gedoe.

Zaterdag 30 oktober 2021 was de derde en tevens de laatste mogelijkheid om de oude sleutels in te wisselen voor een nieuwe tag (zie afbeelding). Rijke Kapitein, Tiemen Kramer en Marius Hartman hebben als sleutelbeheerders in totaal 150 tags in de roulatie gebracht en pakweg 12 deuren kunnen worden geopend met dit systeem. Ieder krijgt een tag, aangepast naar zijn/haar bevoegdheden en functies binnen de club.

Groot voordeel is wel dat waanneer een tag (druppel) verloren gaat, dan wordt het nummer, gekoppeld aan die druppel uitgeschreven en ongeldig verklaard. De eigenaar krijgt een nieuwe tag met autorisatie en het probleem is zonder extra kosten opgelost.

Zoals gezegd, het nieuwe systeem is toekomst gericht. Zo kunnen buitenstaanders met een speciale code het terrein betreden om bijvoorbeeld hun werkzaamheden te doen. Sterker nog, een beheerder kan op afstand een bepaald slot openen met zijn mobiele telefoon. Op termijn kan de verlichting op de velden er mee aan- en uit gezet worden. Maar ook de nieuwbouw zit er aan te komen met veel ruimtes en sloten. Dat wordt allemaal op hetzelfde systeem aangesloten.

Met andere woorden, gebruiksgemak en je hebt aan 1 druppel genoeg en dat kun je op deze regenachtige dag niet hardop zeggen.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133