Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

SV Urk stapt met eigen O23-team in nieuwe KNVB topcompetitie

Met ingang van het seizoen 2020-2021 neemt Urk met een eigen O23-team deel aan de nieuwe O23-topcompetitie van de KNVB. In deze competitie neemt dit beloftenteam het volgend seizoen op tegen o.a. de O23-teams van Excelsior’31, HHC Hardenberg, Sparta Nijkerk en HSC’21. 

Urk O23 is ingedeeld in de Tweede Divisie. In totaal zijn er vier divisies. Er wordt tot de winterstop een hele competitie gespeeld met 8 ploegen. Tijdens de winterstop is er een promotie en degradatie mogelijkheid. Na de winterstop volgt wederom een hele competitie met 8 ploegen met opnieuw een promotie en degradatie mogelijkheid. Het O23-team staat volgend seizoen onder leiding van Albert Mark Nagel en Jan Jonkers. Tevens zal Albert Hoekman bij de dinsdagavondtraining gaan assisteren. 
Een deel van het huidige Urk 2 vormt straks de kern van het nieuwe O23-team, aangevuld met een aantal talenten uit JO19-1. Het team bestaat volgend seizoen uit spelers die op of na 1 januari 1998 geboren zijn. 

Een deel van het huidige Urk 2 blijft Urk 2 en blijft actief in de reserve hoofdklasse. Dit team wordt aangevuld met spelers uit JO19 en Urk 3 en staat volgend seizoen onder leiding van Steven Korf en Piet Hakvoort. Een mooie uitdaging voor dit trainersduo.
Op dit moment worden de selecties van O23 en Urk 2 samengesteld door de Technische Commissie. De spelers worden binnenkort geïnformeerd. 

“Met het instappen in deze beloftencompetitie willen we als vereniging meer spelers op een zo hoog mogelijk niveau laten voetballen. De KNVB zet serieus op de O23-competitie in. Nu instappen betekent straks niet onderaan aansluiten. Bij SV Urk hebben wij genoeg talent om zowel een representatief O23 team als Urk 2 samen te stellen”.

Het huidige Urk 4 wordt Urk 3 zodat ook hier een mooi team staat op reserve 1e-klasse niveau. Dit team wordt begeleid door Franklin Bode, Evert Kapitein, Arjen Verhoeff en Albert Snijder. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133