Intro Urk JO11-1
Samenstelling en opbouw van het team
Het team wat vorig seizoen nog onder JO11-4 speelde, is aankomend seizoen Urk JO11-1. Omdat wij als staf willen dat de spelers op meerdere posities uit de voeten kunnen hebben ze nog geen vaste positie. Langzaam maar zeker beginnen we wel te zien waar de kwaliteiten van de spelers liggen en zien we waar ze zich het meest comfortabel in het veld voelen.
Keeper(s):
Jan-Willem de Boer (vaste keeper) en Gerian Jelies (ook veldspeler).
Veldspelers:
Seth Pasterkamp, Jari Hoekstra, Hendrik Loosman, Rejayden Emers,
Hein Hakvoort, Markus Weerstand, Kaleb Bakker, Jayden Jelies.
Staf:
Trainers Randy Jelies en Jacob Wakker
Scheidsrechter:
Harm Bakker

Trainingen
Komend seizoen willen we ons door blijven ontwikkelen en dat doen we door veel partijvormen en positiespelletjes te spelen. Ook gaan we veel trainen op techniek en het passen en trappen verbeteren. We zijn weer een jaartje verder dus de regels worden weer wat aangescherpt.

Verwachtingen / doelstellingen
Wij gaan uitkomen in de Hoofdklasse en willen daar zoals altijd meedoen om de bovenste plekken want winnen is toch wat iedereen wil. Vorig seizoen eindigde helaas abrupt, vooral omdat we op weg waren naar het kampioenschap gezien de 1e plaats.  Daarbij willen wij ons als spelers en trainers blijven ontwikkelen. Ieder speler heeft verschillende goede en mindere punten. We willen de mindere punten verbeteren en de goede punten nóg beter maken.Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]