Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Tijdelijk géén servicekosten in de Ledenshop!

Beste clubleden,

Met de feestdagen voor de deur, helpen we jullie graag om leden hun aankopen in de Ledenshop te laten doen. Hiermee verhogen zij immers jullie sponsorbijdrage.

Daarom nemen wij de komende weken (t/m 24 december) de servicekosten in de Ledenshop voor onze rekening. Dit betekent dat jullie leden, ook bij aankopen onder de € 25, géén bijkomende kosten betalen! Normaliter zijn aan deze bestellingen € 3,50 aan servicekosten verbonden.

Zoals jullie weten dragen alle bestellingen die leden doen via de Ledenshop, bij aan de bonus voor jullie club. Een win-winsituatie die jullie ongetwijfeld goed kunnen gebruiken. We sturen jullie leden vandaag een e-mail, om ze op de hoogte te stellen van de actie.

Let op: Dit is exclusief mogelijk kosten die sportspeciaalzaak rekent voor de verzending naar jullie leden. Laat het ons gerust weten als we verder nog iets voor jullie kunnen doen!

Met sportieve groet,
Team hummel Nederland

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133