Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Tjeerd Korf start als Coach Talentontwikkeling 

Met ingang van het nieuwe seizoen start Tjeerd Korf als Coach Talentonwikkeling bij SV Urk. Hij gaat zich daarin bezig houden met individuele begeleiding van talenten binnen onze club.  

Tjeerd loopt al wat langer mee binnen onze club. Hij kent onze club en de Urker cultuur. Hij heeft oog voor talent en een schat aan ervaring, zowel als speler in het betaalde voetbal alsook als jeugdtrainer bij o.a. PEC Zwolle. Zijn persoonlijke werkwijze, communicatiestijl en de manier waarop Tjeerd in het leven staat, zijn mooie ingrediënten om deze nieuwe rol in te vullen. We wensen hem daarbij enorm veel plezier en succes. 

Waarom een Coach Talentontwikkeling? 

Bij SV Urk werken we uitsluitend vanuit onze eigen kweekvijver. We trekken zelf geen spelers aan. We betalen niet. Om toch blijvend op Derde Divisie te niveau acteren, moet je iets extra’s doen. Dat betekent zuinig zijn op onze Urker talenten. Ze helpen bij hun ontwikkeling. Een trainer heeft te maken met een hele groep. Door extra individuele aandacht op voetbaltechnisch, fysiek maar ook op menselijk vlak te bieden, gaan we samen groeien. Als voetballer en als mens. Daar gaat de Coach Talentontwikkeling, samen met de trainers, aan bijdragen. De doelgroep is talent vanaf JO17. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133