Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Tv-toren in renovatie

Als er één aspect onderbelicht is op sportpark de Vormt, dan is het de Tv-toren. Sinds jaar en dag biedt de toren op de nodige hoogte beschutting aan de cameramensen van SV Urk TV en Omroep Flevoland. Maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de toren wel aan wat onderhoud toe is.

Het is een open tochtige ruimte die alleen beschutting biedt bij regen. Vanuit ACU heeft men onlangs laten doorschemeren dat er aandacht aan besteed zou worden, zodat het verblijf toch iets comfortabeler wordt voor de cameramensen. Dit zal tijdelijk zijn, want met de komst van de nieuwe kantine komt er hopelijk een beter object voor de groep.

Op de foto zien we Kees van Eerde, Willem Schraal en Piet Tol bezig met de voorbereidingen voor het plaatsen van dit bord.

Momenteel worden er nieuwe reclameborden aangebracht. Sponsor Karcher krijgt een mooie plek in het zicht voor publiek vanwege hun prachtige aanbod van machinerieën voor schoonmaak en onderhoud.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133