Update coronamaatregelen per 19 november 2021

Het kabinet heeft afgelopen vrijdag (12 november 2021) strengere maatregelen getroffen rondom Corona. Deze nieuwe maatregelen zijn ingegaan op zaterdag 13 november om 18.00 uur en gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december. Dit heeft ook invloed op het amateurvoetbal. Bij SV Urk gelden daarom momenteel de volgende regels:

  • Wedstrijden en trainingen gaan gewoon door. Lekker sporten, dat is gezond! 
  • Publiek is helaas niet meer welkom langs de lijn, zowel bij wedstrijden als trainingen. Dit geldt voor alle bezoekers aan een wedstrijd of training. Er vindt overigens geen controle ‘bij de poort’ plaats. We doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid in deze. Wat publiek betreft geldt er een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden en trainingen, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, terreinmeesters, vrijwilligers/bestuursleden en strikt noodzakelijke rij-ouders van bezoekende team
  • De kantine is op zaterdag open voor afhaal. Doordeweeks is de kantine op dinsdag, woensdag en donderdag open voor afhaal van 18.00 tot 20.00 uur.
  • De kleedkamers en de toiletten zijn doordeweeks en ook op zaterdag open

Verder sluiten we aan bij het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten van NOC NSF. Dat is hier te vinden: Protocol Verantwoord Sporten – NOCNSF

Tenslotte, als bestuur van SV Urk betreurt het ons deze maatregelen te moeten toepassen. Naast bovenstaande maatregelen doen we een klemmend beroep op ieders gezond verstand. Een club zijn we samen!

Bestuur SV Urk 

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]