Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

URGENT: Gezocht 2 enthousiaste Jeugdcoördinatoren

Bij de jeugdcommissie van onze club SV Urk zijn twee vacatures. Wij als jeugdcommissie van SV Urk zijn daarom op zoek naar twee enthousiaste jeugdcoördinatoren die ons team komen versterken. Het gaat om een jeugdcoördinator voor de leeftijdscategorie JO17- JO19 en voor de leeftijdscategorie JO12-JO13.

Wat doet een jeugdcoördinator?
Allereerst ben je onderdeel van de Jeugdcommissie. Als jeugdcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de teams van jouw leeftijdscategorie. Je bent verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken. Je werkt daarbij samen met de technisch jeugd coördinator voor jouw leeftijdscategorie, die verantwoordelijk is voor voetbaltechnische zaken.

Samen met de technisch jeugd coördinator ben je verantwoordelijk voor de teamindelingen. Daarbij hoort ook de afstemming en communicatie met trainers, leiders en ouders.

Nadat de teamindelingen bekend zijn, ga je samen met de andere leden van de jeugdcommissie op zoek naar leiders en trainers voor de teams. Met deze trainers en leiders heb je gedurende het hele seizoen goed contact. Je helpt de trainers en leiders met alles dat nodig is om het seizoen goed te laten verlopen. Denk daarbij aan organisatorische zaken rondom trainingen, wedstrijden, vervoer, kleding en andere faciliteiten. Dit geldt alleen voor de teams die jij binnen jouw leeftijdscategorie onder je hoede hebt.

Mocht een team bijvoorbeeld problemen hebben door blessures en hebben ze daardoor niet voldoende spelers voor de wedstrijd, dan regel je met andere teams hoe je elkaar kunt helpen. Je bekijkt diverse trainingen en wedstrijden om samen met de Technische Commissie Jeugd en Scouting tot een goede beoordeling te kunnen komen voor teamindelingen voor het nieuwe seizoen.
Binnen de jeugdcommissie breng je ideeën in met betrekking tot activiteiten die we ook buiten trainingen en wedstrijden om kunnen aanbieden aan trainers, leiders, spelers of ouders om het jeugdvoetbal binnen SV Urk te verbeteren en het lid zijn van onze sportvereniging nog leuker te maken.

Eén keer per maand komt de jeugdcommissie op maandagavond samen voor een vergadering. Hierin worden lopende zaken besproken, afgestemd en nieuwe ideeën gegenereerd. De jeugdcommissie bestaat uit een voorzitter, secretaris en de verschillende jeugdcoördinatoren.

Heb je interesse?
Ben jij diegene die wij zoeken? Spreekt de functie van jeugdcoördinator je aan en wil je graag je steentje bijdragen aan onze mooie club SV Urk? Meld je dan snel aan!

Mocht je eventueel nog vragen hebben, schroom dan niet. Neem contact op met:
Thomas van Eerde, voorzitter Jeugdcommissie via 0653286481 of voorzitter-jcu@svurk.nl

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133