Urk 023-1 officieus kampioen

De titel in de tweede divisie kan Urk 023-1 normaliter niet meer ontgaan. Met nog 1 speelronde is de voorsprong van het talenteam van SV Urk op de achtervolgers drie punten. Het doelsaldo van Urk +25 (30-5) is echter een heel stuk beter dan dat van de achtervolgers DVS’33 (+13) en Buitenboys (+11).

DVS speelt dinsdagavond thuis tegen Sparta Nijkerk en Buitenboys gaat komende zaterdag op bezoek bij NEO in Borne. Onder normale omstandigheden is het gat qua doelsaldo te groot om Urk nog in te halen. 

Waar het elftal van Albert-Mark Nagel voor de winterstop (najaar) een moeizame start kende wist het uiteindelijk een tweede plek te behalen achter kampioen HHC Hardenberg. Sinds november vorig jaar zijn de talenten van Urk ongeslagen in de 2e divisie met tot dusver een officieus kampioenschap als resultaat. In Haaksbergen moet komende zaterdag het kampioenschap officieel worden ingelijfd. Een mooi compliment voor de jeugdopleiding van Urk. Een aantal spelers uit dit elftal gaat zich in het nieuwe seizoen meten met leeftijdsgenoten in de landelijke 1e divisie. 

Komende zaterdag speelt Urk in Haaksbergen om 18.00 uur tegen HSC’21. Een lastige uitwedstrijd en een altijd beladen wedstrijd tussen twee aanvallend spelende teams. Ook HSC’21 is na een stroeve competitiestart aan een sterke reeks bezig. 

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

Geen favorieten