Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 2 blijft winnen

Urk 2 weet de 3e wedstrijd van het seizoen ook te winnen. Met 3-0 werd sterkhouder Staphorst over de knie gelegd.

Nadat er vorige week overtuigend met 7-0 van FC Burgum werd gewonnen, stond Staphorst op het programma. Urk stond onder druk aan het begin van de wedstrijd, maar tegen de verhouding in kwam Urk, na een aanval over vele schijven, op een 1-0 voorsprong. Een voorzet van Henne Bakker werd ongenadig ingeschoten door Pieter de Boer. “Het voetbal was niet super, maar er werd veel strijd geleverd en we waren sterk in de afwerking.” aldus de Puck.

De tweede helft liet Urk bij vlagen erg goed voetbal zien. Harmen de Boer liet zich gelden en stelde de overwinning veilig door de 2-0 en de 3-0 voor zijn rekening te nemen. Hierdoor weet hij zijn 1e plek op de topscoorderslijst te versterken. Toch voelt hij de hete adem van Pieter de Boer in zijn nek.

Zodoende weet Urk de gedeelde koppositie te behouden. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys op het programma. Goed weekend en tot volgende week!

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133