Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 2 dendert door

Na de overwinning op ACV vorige week, moest Urk 2 aantreden tegen d’ Olde Veste ’54 uit Steenwijk. Steven en de Daddy waren allebei op vakantie, zodoende dat De Puck de ploeg alleen moest leiden. Gelukkig kon Harm Schraal voor assistentie zorgen.

Urk begon wat stroef aan de wedstrijd. De Steenwijkers waren gevaarlijker, maar tegen de verhouding in kwam Urk in de 4e minuut op voorsprong. Een splijtende pass van Pieter de Boer werd prachtig ingeschoten door Jurian van Slooten.

20 minuten later was het Harm Boer die de 0-2 op het scorebord zette. Bij d’ Olde Veste kwamen een speler en keeper ongelukkig in botsing, zodoende dat Harm voor leeg doel kon binnen schieten. De tweede helft werd d’ Olde Veste nog een aantal keren gevaarlijk, maar uitstekend keeperswerk van Justen Scheffer voorkwam de aansluitingstreffer.

Urk zet de goede reeks na de winterstop voort. Volgende week staat de wedstrijd tegen Zeerobben op het programma. We zien u graag  12:15 op Sportpark De Vormt. Goed weekend en tot ziens.