Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

URK 2 neemt koppositie over

Nadat vorige week d’ Olde Veste over de knie werd gelegd, moesten de mannen van Steven en de Puck aantreden tegen FC Meppel 2. Ondanks dat captain Jurian van Slooten nog gezegd had dat het droog zou blijven, kwam het met bakken uit de hemel. De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd en binnen 5 minuten lag de bal alweer in het netje. Wie anders dan JOHAN LOOSMAN, die elke wedstrijd binnen 5 minuten weet te scoren.

Het weer werd al slechter en slechter. Harm Schraal probeerde intussen zijn zwemdiploma A te halen, toen Harm “the beast” Boer de 0-2 binnen kopte. Niet veel later krulde Johan van Slooten een fantastische vrije trap in de kruising en gingen we rusten met een 0-3 voorsprong.

In de tweede helft stond er een ander Meppel op het veld. Op het veld, wat intussen een moeras was geworden, moest Urk 2 alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden. Meppel wist nog wel te scoren, maar echt gevaarlijk werd het niet meer. Zo eindigde de wedstrijd in een verdiende 1-3 overwinning.

Aangezien HZVV en Genemuiden gelijk speelden, neemt Urk 2 de koppositie over in de reserve hoofdklasse. En de Puck zag dat het goed was.