Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 2 niet in de probleem’n

Na het gelijke spel van vorige week, moest Urk 2 zorgen dat deze keer de punten mee terug naar de bult gingen. Leeuwarder Zwaluwen 2 stond op het programma.

Urk begon voor de verandering eens sterk aan de wedstrijd. Dit leverde echter nog geen doelpunten op. Na een aantal halve kansen was het Jan Brouwer die na een half uur spelen onreglementair werd gehaakt in het strafschopgebied met een penalty als gevolg. Deze werd feilloos ingeschoten door Pieter de Boer.

De tweede helft begonnen de Zwaluwen iets meer druk te zetten. Desondanks bleef Urk goed voetballen. De sterk fluitende arbiter moest nog een aantal keren vermanend optreden tegen de spelers uit Leeuwarden. Tegen het einde van de wedstrijd schoot invaller Kobus de 0-2 tegen de touwen en was het over en sluiten.

Zodoende werden geen Probleem’n ook poar neem’n. Volgende week staat de inhaalwedstrijd tegen Harkemase Boys op het programma. We zien u graag langs de lijn. Goed weekend!

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133