Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 2 treft Zeerobben 2

Na een geslaagde voorbereiding waarin Urk 2 moeiteloos doorstroomde in het bekeravontuur wacht de ploeg van Puck, Pooi en Daddy de eerste competitiewedstrijd. Tegenstander is Zeerobben 2 uit Harlingen.

In de voorgaande weken moest Urk 2 in de beker aantreden tegen FC Meppel en SVM. Deze wedstrijden werden beide gewonnen met respectievelijk 3-1 en 4-0. Zodoende dat Urk 2 zonder veel problemen doorstoot naar de knock-out fase van het beker toernooi.

De selectie van het 2e elftal van Urk is ten opzichte van vorig seizoen redelijk gewijzigd. Waar er vorig seizoen nog een gezamenlijke selectie was met spelers vanuit JO23, is er dit seizoen gekozen voor een selectie bestaande uit ervaren spelers die zich volledig voor Urk 2 kunnen inzetten. Zoals gewoonlijk op Urk zijn er geen spelers vanuit buiten de club aangetrokken, maar bestaat het team uit louter spelers van de eigen jeugd, met aanwas vanuit de lagere selectieteams.

Aanstaande zaterdag 24 september zal Urk 2 dus op het Oostersportpark te Harlingen de eerste competitiewedstrijd spelen. Aangezien Zeerobben vorig seizoen in de onderste regionen van de reserve hoofdklasse eindigde, wordt er verwacht dat de drie punten mee terug naar de bult worden genomen.

Wegens de vele supporters die verwacht wordt op het Oostersportpark, is het verstandig om vroeg te vertrekken. Navigatie kan ingesteld worden op: Achlumerdijk 6, 8862 AJ Harlingen.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133