2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 2 wint in Bedum

Na de valse start van vorige week, stond de verre uitwedstrijd tegen het Groningse Bedum op het programma.

Voor sommige spelers was 10 uur vertrekken te vroeg, dus met een beetje vertraging en een geïrriteerde Puck, werd begonnen aan de reis.

Na een korte warming-up werd er de eerste helft een goede pot voetbal op de mat gelegd. Vooral doordat de ‘Japanese Sensation’ Takehiro Kubo een onvervalste hattrick scoorde.

In de tweede helft was Ut Twiede ook heer en meester. Bedum wist nog wel een doelpunt achter inval keeper Rick de Pip (die overigens een voortreffelijke wedstrijd keepte), te krijgen maar echt gevaarlijk werd de tegenstander niet meer. Harmen de Boer scoorde de 1-4 en Jon pakte een rode kaart. Business as usual.

Volgende week staat de thuis wedstrijd tegen d’ Olde Veste op het programma. Goed weekend en tot volgende week.