Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 2 wint lastige uitwedstrijd

Met een sterk uitgedunde selectie moest Urk 2 aantreden tegen het reserve elftal van middenmoter FC Burgum. Op voorhand een lastige wedstrijd tegen deze fysieke ploeg.

Donderdag na de training was de selectie voor zaterdag nog niet helemaal rond, zodoende dat De Puck zijn jarenlange connecties wist te gebruiken om 2 sterkhouders uit het 5e elftal te roggelen. Ex Urk 1 spelers Maarten Dijkhuizen en Johan Loosman wilden maar al te graag met het sterren ensemble van De Puck, Pooi en Daddy meedoen.

De eerste helft van de wedstrijd was er niet een om naar huis te schrijven. Daarom slaan we deze maar over. De 2e helft kwamen de bal tovenaars van Urk 5 binnen de lijnen. Meteen kreeg Urk meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in een aantal kansen. Aan de rechterkant werd invaller Rick de Boer gevonden die met een slimme steekpass Wouter in de gelegenheid bracht om een voorzet te geven. Deze voorzet werd zonder nadenken binnen geschoten door Jurian van Slooten.

Na de belangrijke goal was het overleven voor Urk. Burgum gaf veel druk op de bal en probeerde met veel lange ballen de gelijkmaker te forceren. Gelukkig stond de verdediging, met Bert Boeing Hoekman, als een huis. Zodoende dat de 3 punten mee terug naar de bult werden genomen.

Volgende week is Urk 2 vrij. U kunt alsnog van ons genieten tijdens de trainingen op dinsdag en donderdag. Graag tot ziens en een goed weekend.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133