Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 3 begint uitstekend aan de competitie

Nadat vorige week Urk 3 door een verdiende overwinning de volgende ronde in de beker had bereikt, stond nu de eerste competitiewedstrijd tegen Heerenveense Boys 2 op het programma.

Urk begon voortvarend aan de wedstrijd en al gauw lag de bal in het Friese net. Na een uitstekende actie van Wesley schoot mr. Tattoo Lubbert the Mouse de bal tegen de touwen.

De Captain van vandaag was Lukas Bernal. Deze beslissing deed vele monden openvallen, aangezien de grote supportersschare van Urk 3 met Twitter-poll unaniem op De Bartus als aanvoerder had gestemd. Echter had De Bartus het vrijdagavond te bont gemaakt. Vandaar dat Lukas Bernal vandaag de regenboog band om zijn bovenarm mocht schuiven.

Deze regenboog band deed Lukas Bernal niet veel goeds. Naast zijn conditionele tekortkoming, wilden zijn benen deze zaterdag ook niet meewerken. Na een slechte aanname lag de bal opeens in het Urker doel. 1-1!

Gelukkig stelde Urk orde op zaken en werd Lukas Bernal snel gewisseld. De Bartus kreeg de ‘rainbow’ om zijn tricep en Urk ging weer voetballen. Al snel viel alles op zijn plek en werd Heerenveense Boys verslagen met 4-1. Doelpuntenmakers: Jan Weerstand 2x en Wimpien Turbo.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Blauw Wit ’34 op het programma.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133