Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 3 toont tegenwind

Na een klinkende overwinning op Leeuwarder Zwaluwen afgelopen zaterdag, moest ons aller derde aantreden tegen het reserve elftal van Heerenveense Boys.

Urk 3 moest het doen zonder onze steun en toeverlaat Puck Hakvoort. Ook was Lukas (de klusser) Gnodde afwezig. Urk begon matig aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten stond het al 1-0 voor de Friezen. Tevens wist onze grote ‘vriend’ de scheidsrechter mangroelal ons ook weer eens te benadelen. Een duidelijk buitenspel doelpunt werd goedgekeurd en ook kregen we een penalty tegen. Zo stond het derde met 3-0 achter.

Toch wist Urk tegenstand te bieden. Vlak voor de rust werd Ferdi gevloerd en kreeg Urk een penalty. Deze werd verzilverd door Andreas.

Na de rust kwam er een ander Urk uit de kleedkamer. De tegenstander werd volledig van het veld getikt. Vooral de wissels vielen goed in. Dit resulteerde in een officiƫle hattrick van Ferdi Kramer en 2 doelpunten van Harm Boer. Zodoende wint Urk 3, in tegenstelling van ons eerste elftal, wel van een reserve elftal.

Urk 3 gaat nu genieten van een welverdiende winterstop. Goed weekend allen.