Urk 3 verzuimt te winnen

Na een lange tijd zonder voetbal was het eindelijk weer zover: de schaapjes van de Puck en Steven mochten eindelijk weer de wei in.

De eerste tegenstander van Ut Dorde was genaamd Olympia ’28. Echter was het nog de vraag of de wedstrijd door kon gaan. De scheidsrechter was namelijk in geen velden of wegen te bekennen.

Gelukkig kon de wedstrijd begonnen worden met Steven de Pooi als scheidsrechter en werd hij al snel vervangen door Jacob Bakker. Bedankt Jacob!

Urk begon slordig aan de wedstrijd met een 0-1 achterstand als gevolg. Maar naarmate de wedstrijd vorderde werden de mannen van Ut Dorde alsmaar sterker. Er kwamen genoeg kansen, maar helaas werden deze vóór de thee niet verzilverd.

De tweede helft werd het voetbal een stuk beter met het inbrengen van Hessel Kramer. Deze laatstgenoemde krulde met veel gevoel ook de gelijkmaker binnen.

Zodoende speelt Urk 3 de eerste bekerwedstrijd gelijk. Volgende week staat de kraker tegen Creil-Bant op het programma. Gelukkig is dit maar een klein stukje rijden voor de enorme supporters groep. Fijn weekend!

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]