Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 3 wint van koploper

Na 2 wedstrijdloze weken mochten de mannen van Steven de Pooi en Puck weer de wei in. Koploper Zeerobben 2 was de tegenstander.

Op het Oostersportpark in Harlingen begon Urk, met de bejaarde Kees de Boer in de basis, niet al te best aan de wedstrijd. Het was vooral tegenhouden. Echter met veel strijd en een aantal weergaloze reddingen van keeper Klaas Bos, bleef de stand na 45 minuten 0-0.

In de 2e helft kregen de mannen van ‘Ut Dorde’ meer grip op de wedstrijd. Hier kwamen een aantal kansen uit, maar toch was het Zeerobben die een aantal gevaarlijke uitbraken hadden. In de laatste minuut was het toch Urk die aan langste eind trok. Een mooie voorzet van Lubbert de Muis werd fantastisch afgerond door het slangenmens Jan Brouwer! Een minuut later floot de scheids voor het einde van de wedstrijd. 🇩🇪

Zodoende pakt Urk 3 belangrijke punten en loopt het in op de concurrentie. Volgende week staat de wedstrijd tegen de studenten van Groen Geel op het programma. Tot ziens op sportpark de vormt en een goed weekend.