Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk 3 wint wedstrijd, maar verliest Lukas

Urk 3 heeft zaterdag goede zaken gedaan door met 0-2 te winnen in het Friese Damwoude. Echter was de ernstige blessure van Lukas Gnodde een smet op de wedstrijd

Na de doordeweekse overwinning op Balk 2, moest het sterren ensemble van de Puck aantreden tegen het reserve elftal van Broekster Boys. Steven de Pooi was weer afwezig ivm de 74e vakantie van de hoofdtrainer.

Voor de wedstrijd werden er een aantal ingewanden geleegd. Gastspeler Eef Brands wist de kleedkamer vergassen door zijn bekende plakstront en bij Jan Brouwer kwam het er aan de bovenkant uit. Gelukkig waren er geen gewonden.

Ut Dorde begon voortvarend aan de wedstrijd. Door effectief drukzetten en goed spel werd het de tegenstander moeilijk gemaakt. Na een lange bal van Louw zonder knieën, kon Wouter Olievat doorbreken in de defensie van Broekster Boys. Zonder na te denken schoot hij een kanonskogel van een bal tegen de touwen die in Oekraïne nog te horen was. 0-1!

Aan het einde van de eerste helft gebeurde er echter iets waar niemand op gehoopt had. Lukas Gnodde ging als een stervende zwaan naar de grond zonder dat er ook maar iemand in de buurt was. Schreeuwend om zijn moeder en Melanie dachten de toeschouwers dat hij aan het oefenen was voor een opera. De scheidrechter, die tevens amateur fysiotherapeut was, constateerde dat zijn achillespees gescheurd was. Wij wensen Lukas veel sterkte in het herstel!

De tweede helft werd Urk steeds beter. De Puck had een aantal tactische wissels ingebracht, waaronder Eef de Jaf. Een meesterzet bleek achteraf. Na een omhaal van Eef, die helaas op de lat kwam, kon Wouter voor een leeg doel zijn 2e doelpunt van de middag bijschrijven. Verder kwam Urk niet meer in de problemen, mede door de voortreffelijk keepende Justen Scheffer! Bedankt!

Zodoende doet Urk 3 goede zaken door de 3 punten mee terug te nemen naar de bult. Volgende week staat de thuis wedstrijd tegen Leovardia 2 op het programma. Komt allen!

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133