Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk hervat competitie tegen DEM

Na een korte winterstop, waarin Urk een mini trainingskamp heeft gehad in Valencia, staat de ploeg van Peter Wesselink komende zaterdag alweer voor de eerste krachtmeting. In Beverwijk zal DEM als gastheer optreden. Er staan de nodige belangen op het spel. De stand op de ranglijst maakt dat de komende wedstrijd extra interessant zal worden, om de doodeenvoudige reden zo ver mogelijk weg te blijven van de gevarenzone. Een driepunter zou het er allemaal veel gemakkelijker op maken.


De heenwedstrijd was tevens de seizoensouverture. Urk wist de openingswedstrijd met minimaal verschil in haar voordeel te beslissen. De ploeg uit Beverwijk verdiende meer, maar schoot zichzelf in de voet door enkele dotten van kansen onbenut te laten. Urk wist na 74 minuten middels Lucas Tol het vijandelijke net wél te vinden en pakte zo drie belangrijke punten. Een betere start van het seizoen had Urk zich niet kunnen wensen.


Zaterdag staat dus de terugwedstrijd op stapel. DEM heeft zich na een stroperige start weten te herpakken en heeft halverwege de competitie 4 punten meer dan Urk bijeen weten te spelen. Hoever de batterij in de winterstop is opgeladen en hoe de ploegen na de winterbreak aan de start zullen verschijnen valt nog te bezien. Het spreekwoord: de eerste klap is een daalder waard zal zaterdag ook van toepassing zijn. De spelersgroep is er in ieder geval van doordrongen dat een positief resultaat een opmaat zou kunnen zijn voor een positief vervolg. Welke spelers op het wedstrijdformulier zullen komen zal pas later deze week bekend worden


Namens de KNVB is scheidsrechter Roel van de Werff aangesteld om de wedstrijd, die om 15:30 uur begint, volgens de regels te laten verlopen. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door de heren Kamal El Hajjaji en Robin Zandstra. Urk supporters die de autorit naar Beverwijk zullen ondernemen, de navigatie kan op het volgende adres worden ingesteld:

Sportpark DEM
Beneluxlaan 1
1946 WG Beverwijk

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133