Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk JO15-1 herpakt zich na rust

Urk Jo15-1 speelde vandaag de 2e competitie wedstrijd in Emmen tegen DZOH JO15-1. De 1e helft was wat matig, desondanks waren er vele mogelijkheden om te scoren wel aanwezig. Door slordigheidjes en met wat te onrustig voetbal ging Urk JO15-1 de rust in met een 1-2 voorsprong.
De 2e helft was het andere koek. Urk JO15-1 speelde 2 klassen beter dan de tegenstander die eigenlijk niet meer aan voetballen toekwam. Urk kon deze wedstrijd met een 1-6 overwinning mee naar huis nemen.

Goals: Jonathan Kater 2x, Marius v/d Heuvel 1x, Jan Cornelis Kramer 1x, Pieter van Slooten 1x en Hessel Ras 1x. Urk JO15-1 is na twee wedstrijden nog ongeslagen en bereikte hiermee een gedeelde 1e plaats, samen met Be Quick en Flevo Boys. Op 3 oktober spelen ze tegen Blauw Wit ’34, die nu vijfde staat.