Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk JO17-1 wint de uitwedstrijd van Alcides!

Urk kwam direct na de aftrap op 0-1 door een stift van Joël Tol. Hierna bleef Urk goed voetballen en dit resulteerde in de 23e minuut in de 0-2. Door het goede druk zetten begon Alcides al snel met de lange bal en door een foutje in de verdediging maakte Meppel de aansluitingstreffer. Hierna pakte Urk het goed op en kreeg het nog een goede kans op de 1-3 maar was de ruststand 1-2.

Na de rust zette Urk het goede spel voort en scoorde het uit een goede aanval de 1-3. Maar helaas maakte Urk het onnodig spannend door een grote fout achterin. Hierna probeerde Alcides wel druk te zetten maar hier had Urk geen problemen mee en 5minuten voor tijd maakte Hendrik de Patat de terechte 2-4.

Door dit resultaat is Urk JO17-1 nog steeds zonder puntverlies en staat het 2e met een wedstrijd minder als de koploper.