Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk ontmoet FC Rijnvogels

Na de teleurstellende wedstrijd tegen IJsselmeervogels staat het vlaggenschip van Urk in FC Rijnvogels opnieuw een tegenstander van formaat te wachten. Urk zal nog flink aan de bak moeten om uit de zorgen te geraken. Een driepunter zou het er allemaal gemakkelijker op maken. Heel concreet zal het nog een hele uitdaging worden om daaraan te voldoen. En daar is de spelersgroep maar al te goed van doordrongen!

Wisselvallig seizoen
FC Rijnvogels presteert dit seizoen wisselvallig. Het spel van de Katwijkse Vogels is net zo veranderlijk als het onstabiele weer wat Nederland beheerst. Toch heeft trainer Stefan Roodakker de beschikking over een talentvolle groep. Op de eigen Kooltuin is FC Rijnvogels er veel aan gelegen om Urk pootje te lichten. Aan de formatie van Peter Wesselink de taak om hier een passend antwoord op te geven. De thuiswedstrijd trok Urk aan het kortste eind. Na een 1 – 1 ruststand wist FC Rijnvogels uiteindelijk met 2 – 4 te zegevieren.

Lege handen
Zowel FC Rijnvogels als Urk bleven de laatste wedstrijd met lege handen achter. Op eigen veld wist FC Rijnvogels na een aardige reeks er geen goed vervolg aan te geven. HSC’21 vertrok met een 0 – 1 zege van sportpark de Kooltuin. De formatie uit Haaksbergen speelde zich hiermee definitief in veilige haven, terwijl FC Rijnvogels theoretisch gezien nog niet geheel gevrijwaard is van p/d wedstrijden. Datzelfde geldt voor de ploeg van Peter Wesselink. Een mat spelend Urk was kansloos tegen IJsselmeervogels. Met een overduidelijke 1 – 6 zege liet de titelkandidaat zien dat ze nog wel degelijk in de race blijven voor de hoofdprijs.

Namens de KNVB is scheidsrechter ter Brake aangesteld om het geheel binnen de geldende regels te laten verlopen. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door de heren Capaci en de Groot. Ik spreek de wens uit dat het arbitrale trio, samen met de aanwezige supporters, mogen genieten van een lekkere voetbalmiddag waarbij sportiviteit uiteraard niet mag ontbreken!

Urk supporters die de jongens een hart onder de riem willen steken door aanwezig te zijn, de navigatie kan op het volgende adres worden ingesteld:

Sportpark de Kooltuin
1e Mientlaan 10
2223 LG Katwijk aan den Rijn

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133