Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk ontvangt (mede)koploper Berkum

De competitie is nog maar twee wedstrijden oud, maar de komende drie weken staat SV Urk de huidige top drie van hoofdklasse B te wachten. Te beginnen met zaterdag tegen Berkum (2) op de Vormt, de week erna uit tegen AZSV (3) en tenslotte staat SDC Putten (1) thuis op het verlanglijst.

Een mooie blauw-witte affiche, ondanks dat deze stand in het prille stadium nog niet veel te zeggen heeft. De uitdaging voor SV Urk is er niet minder om, zeker na de oefenwinst op Spakenburg deze week. SV Urk zal erop gebrand zijn om te winnen om daarmee de zwakke vertoning tegen HZVV recht te zetten.

U bent als toeschouwer a.s. zaterdag van harte welkom op Sportpark de Vormt, aanvang 15:00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van de heren T.R. Winkel en zijn assistenten J.A. Koornneef en R. Broekman.

Het corona-formulier kunt u vanaf de website www.svurk.nl downloaden en vooraf invullen. Dat scheelt weer extra wachttijd.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133