Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk op bezoek bij Eemdijk

Speelronde 30 staat Urk het onberekenbare Eemdijk te wachten. Voor de brigade van Peter Wesselink zal het geen gemakkelijke opgave worden om de derde club uit Bunschoten – Spakenburg terug te wijzen. De groenhemden lijken zich tijdig te hebben herpakt en alles lijkt erop dat ze het vege lijf d.m.v. rechtstreekse handhaving zullen redden. Evenals Urk heeft Eemdijk 41 punten weten te verzamelen. Om gerust de competitie uit te spelen zal er eigenlijk nog een driepunter moeten worden toegevoegd. In een rechtstreekse confrontatie met een concurrent mag dit doel worden bewerkstelligd. Kortom, op voorhand een heel interessante ontmoeting op sportpark de Vinken!


Pijnlijk verlies in heenwedstrijd
De heenwedstrijd incasseerde Urk een pijnlijke nederlaag. Na een prima eerste helft, waarin Urk middels Klaas Romkes een terechte voorsprong nam, kwam de ploeg van Peter Wesselink na de thee onherkenbaar uit de kleedkamer. Eemdijk profiteerde hier optimaal van en stapte met een driepunter de bus in.


Verdienstelijk gelijkspel
In de vorige speelronde kreeg de ploeg van trainer Willem Romp, die na dit seizoen vertrekt en bij Sportlust’46 aan een nieuwe uitdaging begint, te maken met Rijnvogels. Het duel eindigde na 90 minuten in een 1 – 1 gelijkspel. Voor de gastheren uit Katwijk voelde de puntendeling als onnodig. Tijdens de wedstrijd had de thuisploeg aanzienlijk meer kansen weten te creëren dan de groenhemden. Na een snelle achterstand maakte Eemdijk via Jeffrey van den Dikkenberg de gelijkmaker. Ondanks een veldoverwicht voor Rijnvogels bleef het daarbij en pakte Eemdijk een verdienstelijk punt.


Urk weet wat het te doen staat
Urk mocht voor eigen publiek aantreden tegen DVS’33. Na een hoopvol begin en een snelle voorsprong, liet de equipe van Wesselink in het vervolg de kaas van het brood eten. Nog voor de pauze liep DVS’33 weg naar een comfortabele 1 – 3 voorsprong. Alle goede bedoelingen ten spijt, in de stand kwam geen verandering meer. De nederlaag die Urk leed was volkomen verdiend! Urk bleef dus met lege handen achter en zal de resterende 5 duels de benodigde punten alsnog moeten pakken. Urk kennende zal dit ongetwijfeld gaan lukken! Urk weet wat het te doen staat en hopelijk beloont de ploeg zich tegen Eemdijk met een positief resultaat.


Namens de KNVB is scheidsrechter Marco Oosting aangesteld. Samen met zijn assistenten de heren Edwar Holvast en Beau Reijers zal de leidsman het allemaal binnen de perken moeten houden. De twaalfde man die de jongens hun support willen geven, de navigatie kan op het volgende adres worden ingevoerd:

Sportpark de Vinken
De Kronkels 12
3752LM Bunschoten – Spakenburg

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133