Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk staat tegen HSC’21 eerste van twee finales te wachten

Met nog twee duels voor de boeg staan er voor het Urker vlaggenschip nogal wat belangen op het spel. In de laatste competitiewedstrijd buitenshuis staat Urk nieuwkomer HSC’21 te wachten. De groenhemden hebben een goed seizoen achter de rug en kunnen tevreden terugzien op de kennismaking met de zaterdagtak van de Derde Divisie. Met 49 punten kan de formatie uit Haaksbergen de resterende twee duels zonder zorgen uitspelen. Dit in tegenstelling tot de ploeg van Peter Wesselink. Was de gedachte dat Urk het slot van de competitie probleemloos zou kunnen uit voetballen, het tegendeel blijkt waar te zijn. De Urker motor hapert de laatste weken dermate, dat de concurrentie behoorlijk is genaderd. Om aan P-D wedstrijden te ontsnappen zal er hoe dan ook nog een driepunter bij moeten komen. Urk heeft daarvoor twee mogelijkheden. Allereerst HSC’21 en op de slotdag treft het op eigen veld DOVO. Kortom, het gaat er nog om spannen!


De wedstrijd zal om 15.30 uur aanvangen en staat onder leiding van scheidsrechter M.G. J. Dogterom. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door de heren M. Wolfkamp en J. R. Voppen. Supporters die in deze beslissende fase de jongens een hart onder de riem willen steken en de rit naar Haaksbergen zullen ondernemen, de navigatie kan op het volgende adres worden ingevoerd:

Sportpark Groot Scholtenhagen
Scholtenhagenweg 29
7481 VN Haaksbergen

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133