Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk treft in VVSB een geduchte tegenstander

Na een vrij weekend heeft Urk de teleurstelling welke het opliep tegen Staphorst, achter zich gelaten en heeft de batterij weer opgeladen. De formatie van Peter Wesselink staat in VVSB de volgende hobbel te wachten. En dit mag gerust een geduchte tegenstander genoemd worden.


Heenwedstrijd kwam Urk goed weg
De heenwedstrijd werd met een 2 – 2 gelijkspel afgesloten. En daarmee mocht Urk de handen meer dan dichtknijpen. Enerzijds kreeg VVSB genoeg mogelijkheden om een grote uitslag neer te zetten, maar verzuimde de meest mooie kansen te benutten. Anderzijds stond Auke Kapitein een wereldpot te keepen en hield zijn ploeg met enkele onwaarschijnlijke reddingen op de been. Het gelijkspel voelde na afloop eigenlijk als een zege. Komende zaterdag staat Urk dus de terugwedstrijd te wachten.


Besef dat het beter moet
Terwijl Urk de laatste wedstrijd zo snel mogelijk wil vergeten, is er bij VVSB ook het besef dat er weer aansprekende resultaten moeten worden behaald om de laatste twee geleden nederlagen naar de achtergrond te drukken. Daarin dolf VVSB twee keer het onderspit. Eerst was het IJsselmeervogels dat er met een 2 – 6 zege vandoor ging. Vervolgens werd de ‘burenruzie’ met FC Rijnvogels verloren. In een wedstrijd die meer spannend dan goed was, trok FC Rijnvogels uiteindelijk aan het langste eind. Vlak na rust werd het enige doelpunt door de Kooltuinbewoners gemaakt. VVSB ging nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar zag ondanks de mogelijkheden die het hiervoor kreeg, geen kans om verandering in de stand te brengen. Een dure nederlaag was het gevolg.


Nare nasmaak wegspoelen
Urk kreeg in een rechtstreekse confrontatie met Staphorst een directe concurrent op bezoek. Aanvankelijk was Urk optisch gezien de bovenliggende partij. Toch was het Staphorst dat vlak voor, en meteen na de pauze, de wedstrijd in het slot gooide door twee keer te scoren. Een slotoffensief leverde geen resultaat op, zodat Urk met lege handen achterbleef en zichzelf een slechte dienst bewees. Om de nare nasmaak van dit duel weg te spoelen zou een positief resultaat tegen VVSB meer dan welkom zijn.

Het duel op Sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur een aanvang nemen. Scheidsrechter van dienst is Luc Baars. Aan de zijlijn zal hij geassisteerd worden door de heren Robert Leenstra en Demian van Grieken. Supporters die de autorit zullen ondernemen naar Noord Holland, de navigatie kan op het volgende adres worden ingevoerd:

Sportpark de Boekhorst
Dr. Schaepmanlaan 2
2211 AV Noordwijkerhout

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133