Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk wil eerste competitiehelft tegen DOVO positief afsluiten

Terwijl de Sinterklaas weer terug is in Spanje en we weer richting de Kerst lopen, mag het Urker vlaggenschip voor de korte winterstop nog één keer aan de bak. In Veenendaal staat de ploeg van Peter Wesselink in DOVO de laatste hindernis van het kalenderjaar te wachten. Aan de rode kant van sportpark Panhuis zal DOVO als gastheer optreden. Het zou mooi zijn als deze met een positief resultaat zou worden afgesloten!


Feitjes
In het verleden was DOVO een gerenommeerde ploeg die jarenlang de dienst uitmaakte in het zaterdagamateurvoetbal. De laatste jaren is deze hegemonie tot stilstand gekomen. In tegenstelling van wedstrijden buitenshuis is DOVO op eigen veld degelijker en pakt daar dan ook de meeste punten. Florian Wolf behield de Veenendalers in 21-22 voor de Derde Divisie en bracht de club in de afgelopen jaargang naar de nacompetitie. Toch scheidden de wegen tussen DOVO en trainer al vroeg in dit seizoen. Een week nadat de oefenmeester aangegeven had, dat hij na drie seizoen zou vertrekken, werd op 18 oktober al van hem afscheid genomen, omdat er vanuit de TC te weinig perspectief werd gezien in verdere samenwerking. Tilburger Jeroen van Bezouwen (daarvoor werkzaam bij het Bredase Baronie) heeft als hoofdtrainer een contract voor de rest van dit seizoen. Bij DOVO vertrokken na vorig seizoen vijftien spelers, Daartegenover kwam een karrenvracht aan nieuwelingen in hun plaats.


Knappe winst bij Rijnvogels
In de vorige speelronde welke in Katwijk op sportpark de Kooltuin werd gespeeld, behaalde de ploeg van trainer Jeroen van Bezouwen een klinkende zege. DOVO kende een droomstart en kwam al na 10 minuten op voorsprong. Nog geen 5 minuten later lag doelpunt nummer twee in het Katwijker mandje. De rust werd bereikt met een 0 – 2 tussenstand. Na de pauze kende DOVO eveneens weinig problemen met de thuisploeg. Lars Rebergen zorgde met een bekeken kopbal voor de derde treffer en loodste zijn ploeg in veilige haven. Een prima opsteker om de laatste speelronde in te gaan.


Urk pakt punt tegen HSC’21
Na vier opeenvolgende thuisnederlagen wist Urk eindelijk weer eens een punt te pakken. Tegen het prima georganiseerde HSC’21 werd een goed resultaat behaald. Na een 1 – 1 ruststand, kwamen beide ploegen na de hervatting opnieuw tot scoren wat na 90 minuten een 2 – 2 gelijkspel opleverde. Ondanks de vele regen en de harde wind kreeg het aanwezige publiek een attractieve wedstrijd onder ogen. Na afloop was er dan ook tevredenheid in beide kampen. Evenals bij DOVO het geval is, ziet Urk de confrontatie met de ploeg uit Veenendaal met vertrouwen tegemoet!


De wedstrijd op sportpark Panhuis begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dave de Vries. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door de heren Sezgin Degirmenci en Gabriél Nusselder. Supporters die ook in de laatste wedstrijd voor de winterstop de jongens verbaal een hart onder de riem willen steken, het adres van DOVO is:

Sportpark Panhuis
Verlengde Sportlaan 5
3905 AE Veenendaal

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133