Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

URK WINT 46E VETERANENTOERNOOI OWIOS

Afgelopen zaterdag was bij OWIOS weer het jaarlijkse Veteranentoernooi. Op een drukbezocht sportpark “De Bovenmolen” won Urk de beker na in de finale de veteranen van VSC Utrecht te verslaan. Nadat net als vorig jaar het toernooi in juni niet kon doorgaan, heeft de organisatie besloten om het oudste toernooi van de Veluwe in augustus te organiseren.

Er waren dit jaar 10 deelnemende ploeg, die weer overal vandaag kwamen. De ploegen waren ingedeeld in 2 poules. De nummers 1 en 2 van de poules gingen door naar de kruisfinales. De finale ging dus tussen Urk en VSC Utrecht.

Urk heeft het Veteranentoernooi al vaker gewonnen en vorig jaar mochten ze de wisselbeker definitief houden. Urk won de finale met maar liefst 4-0 en mocht zich zo de terechte kampioen van de 46e editie van het Veteranentoernooi noemen. De strijdt om de derde plaats werd afgewerkt door penalty’s te nemen. ACV Assen was daarin iets koelbloediger dan OWIOS 3. De fairplay prijs was dit jaar voor WHC. (met dank aan Owios)

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133