Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk wint ook in Berkum

Ook de tweede achtereenvolgende uitwedstrijd heeft Urk in winst omgezet. In Berkum werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt in de tweede helft van Johannes Schrijver.

Voor rust hielden beide elftallen elkaar in evenwicht. Berkum was wat meer aan de bal, maar het had veel moeite om een gaatje te vinden in de hechte Urker verdediging. Slechts één keer wist het gevaarlijk te worden, toen Jonathan van Marle een voorzet net over het doel van Richard Strijker kopte. Richting het rustsignaal van scheidsrechter Kieft, kreeg de ploeg van Richard Karrenbelt een dot van een kans, maar Riekelt Nentjes kwam een teenlengte te kort om een voorzet van William de Boer binnen te tikken.

Na rust was het Urk dat domineerde. Het won bijna alle afvallende ballen, was daardoor veel in balbezit en het kreeg een handvol goede kansen. Pas  halverwege de tweede helft werd het veldoverwicht met een doelpunt bekroond. Het was Johannes Schrijver die met een harde schuiver Urk op een verdiende voorsprong zette. In de slotfase werd het nog even benauwd, maar de minieme voorsprong over de streep te trekken.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print