Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

VACATURE : Assistent-trainer Urk 2 (10-12 uur p/w)

Sportvereniging Urk is op zoek naar een assistent-trainer voor het tweede team. Dit team staat ook volgend seizoen onder leiding van hoofdtrainer Arnold Roossien en komt sinds jaar en dag uit in de reserve hoofdklasse. Voor het seizoen 2024-2025 zijn we op zoek naar versterking binnen de technische staf.

  • Heb je ervaring als hoofdtrainer of assistent-trainer bij senioren of jeugd?
  • Ben je doordeweeks (maandagavond en donderdagavond) en op zaterdag beschikbaar?
  • Wil jij onderdeel uitmaken van een professioneel en gezellig team?

Reageer dan snel!

Wat bieden wij?
Als SV Urk bieden we een unieke kans te mogen werken bij een prachtige voetbalvereniging. Een club waarin we opleiden voor ons eerste team, dat momenteel uitkomt in de landelijke Derde Divisie. Sv Urk is een groeiende familieclub middenin de Urker samenleving met uitstekende faciliteiten. Bij SV Urk kunnen honderden kinderen en volwassenen genieten van het voetbalspel en een gezellig samenzijn in onze kantine.

Interesse of reageren?
Bij interesse kun je contact opnemen met Maarten Dijkhuizen, Technische Commissie SV Urk, via 06-13441913 of via mail: maartendijkhuizen@seafresh.nl en kan tot 5 juni 2024.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133