Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Valse start voor Urk tegen Volendam

De openingswedstrijd van het seizoen 2019-2020 heeft voor Urk niet opgeleverd waar op was gehoopt. De bezoekers uit Volendam wisten, enigszins geflatteerd, met 1-4 te winnen van de mannen van trainer Richard Karrenbelt. Grote man bij de Volendammers was Joey Tol die drie keer wist te scoren.


Urk was het eerste half uur heer en meester, en kwam door Bennie Dunnink op een verdiende 1-0 voorsprong. Vlak voor rust was het Volendam dat twee keer achter elkaar wist te scoren door de al eerder genoemde Joey Tol.

Na rust probeerde Urk natuurlijk wat aan de achterstand te doen, maar kreeg na tien minuten spelen opnieuw een domper te verwerken toen Volendam op 1-3 wist te komen. De bezoekers leunden daarna rustig achterover, en lieten Urk komen. De thuisploeg kreeg wel een aantal goede kansen, maar wist daaruit niet te scoren. In de laatste minuut scoorde Volendam nog de 1-4 uit een counter.

Beeld: De Stentor

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133