Volop variaties op ‘De Vormt’

Er kan binnen de maatregelen volop gevoetbald worden in de eigen divisies en onderling georganiseerde potjes. SV Urk speelde afgelopen zaterdag voor het eerst met gemengde teams in onderlinge competities in de leeftijdscategorieën vanaf de kabouters tot en met O19. Vandaag 31 oktober 2020 werd daar een vervolg aan gegeven.

Onder toeziend oog van de vele trainers, die SV Urk rijk is

De damescommissie en de jeugdcommissie kijken tevreden terug op dit door de coronacrisis veroorzaakte experiment. “We wisten natuurlijk al dat onze meiden bij de jongere jeugd prima mee kunnen komen, want daar is nog niet echt het krachtsverschil. Spannend was het wel hoe het bij de O15 en O17 zou gaan, maar we zijn heel tevreden over de inzet en de manier waarop zowel de jongens als de meisjes dit opgepakt hebben. We denken dat dit een prima oplossing is zolang er nog niet in competitieverband gevoetbald mag worden”, aldus Jannie Snoek, voorzitter van de damescommissie van SV Urk. De onderlinge competities duren nog in ieder geval tot en met zaterdag 7 november.

Ouders zetten hun kind via aangegeven route netjes af op aangegeven plek. Lekker voetballen! Corona protocol loopt op rolletjes.

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]