Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Voorbereidingen voor Urk-Katwijk

Bij de foto zou je haast denken dat er s ’avonds en al op sportpark De Vormt wordt gewerkt aan de bekerwedstrijd tussen SV Urk en VV Katwijk. Maar dat is natuurlijk niet zo, wel zijn voorbereiding op dit duel uit de 2e ronde TOTO KNVB Beker op andere locaties in volle gang. Achter de schermen zijn de betrokken partijen Gemeente Urk, Politie en VV Katwijk samen met SV Urk bezig om alles gestructureerd in een draaiboek weg te zetten. ‘Vroegtijdig beginnen’ bevestigt de gedachte dat er heel wat moet gebeuren om een dergelijke wedstrijd in goede banen te leiden. Rond de kerstdagen zal dit deel worden afgesloten.


Daarna kunnen de vrijwilligers aan de slag om de fysieke opdrachten in gang te zetten. Te denken valt aan het tijd plaatsen van bestellingen, het prepareren van het hoofdveld, dranghekken plaatsen, extra verlichting op sommige plaatsen, beveiligers en stewards regelen en inzetten, voorraden in de kantine op peil brengen en mogelijk worden er nog tribunes bijgeplaatst (dat is nog in onderhandeling) enz.
Om de Urker voetballiefhebbers alvast voor te bereiden, hierbij wat informatie, waar je rekening mee moet houden.


Kaartverkoop
SV Urk regelt van 2 t/m 4 januari 2023 de voorverkoop aan clubleden vanuit de kantine tussen 18.00 en 20.00 uur. SV Urk regelt op 5 en 6 januari 2023 ook de voorverkoop aan overig publiek vanuit de kantine tussen 18.00 en 20.00 uur. In totaal worden 4.000 kaarten verkocht. De kaartverkoop is maximaal 2 kaarten per persoon. Kaartkopers worden op ID-bewijs gecontroleerd. M.a.w. iedere persoon moet zich legitimeren. Vanaf 6 januari 2023 na 20.00 uur worden er geen kaarten meer verkocht.


Rolstoelgebruikers
Personen met een rolstoel kunnen gebruik maken van een gereserveerde plaats op het veld naast de dug-out. Deze ruimte is beperkt voor hooguit drie à vier rolstoelen. Liefhebbers hiervoor kunnen per mail contact opnemen met Kees Verhagen via wedstrijdzaken@svurk.nl.
De oudere clubvrijwilligers en vaste oudere supporters die slecht ter been zijn of die moeite hebben met langdurig staan, kunnen een zitplaats opvragen op de tribune. Zij kunnen vooraf contact opnemen jacobjanhakvoort2@gmail.com.

Op een later tijdstip volgt er meer informatie.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133