Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Vroege winterstop bij SV Urk

Trainers, leiders, ouders en spelers, de jeugdcommissie heeft in hun laatste overleg besloten om na afgelopen zaterdag 28 november geen onderlinge wedstrijden in competitie verband meer te organiseren. Ook heeft de jeugdcommissie besloten om de traditionele kersttoernooien die in de maand december gepland staan af te lasten. Wij vinden het als jeugdcommissie ontzettend jammer om deze beslissing te maken. Het toenemen van het aantal corona besmettingen op ons dorp is hier de grootste reden van.

Wij willen alle teambegeleiders ontzettend bedanken voor een inzet tijdens de onderlinge toernooien van de afgelopen maanden. Ook willen wij de ouders bedanken voor hun medewerking m.b.t de bezoekers beperkingen op het sportpark.

In de periode t/m 17 december is er wel de mogelijkheid voor trainers om met je team door te trainen. Ook is er de mogelijkheid om in overleg met onze wedstrijdsecretaris Klaas Visser een oefenwedstrijd te organiseren in deze periode. Na 17 december is het sportpark voor een aantal weken gesloten. Vanaf zaterdag 2 januari 2021 is het sportpark weer geopend. Voor ouders/bezoekers blijft de regel van kracht, dat u het sportpark niet mag betreden.

In het begin van het nieuwe jaar zal de jeugdcommissie u informeren over het verdere vervolg van het seizoen 2020/2021.

Sportieve groet, Jeugdcommissie SV Urk

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print