Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Zalmactie werkt aanstekelijk

In de maanden november en december 2019 hebben de mannen van de businessclub Urk (BCU) een actie opgezet door verkoop van gerookte (Kerst)zalm aan partners en bedrijven. Deze actie liep parallel aan de Kerstverloting van onze supportersvereniging De Brulboei. De zalmactie heeft uiteindelijk het prachtige bedrag van bijna vijftien duizend euro opgebracht. Een prachtig resultaat en de bestemming van dat bedrag is inmiddels bekend: nieuw(ver)bouw kantine.

Onder aanvoering van Meindert Visser werd via zijn werkgever ‘Het Urker Zalmhuys’ ruim 3000 gerookte zalmen verkocht, geproduceerd in een periode dat het voor alle visbedrijven hartstikke druk is in de aanloop naar Kerst en Nieuwjaar. Gestoken in een mooi club-gekleurde verpakking van ‘Bangma Verpakkingen’ werd een representatief product afgeleverd aan de belanghebbenden.

De overtuiging is aanwezig, dat deze actie volgend jaar nog sterker uit de startblokken zal komen. Meindert Visser en alle andere, namens SV Urk en onze toekomstige jeugd: hartelijk bedankt.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133