Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Zeer geslaagde bingo voor SV Urk-jeugd

Meer dan 175 kinderen bevonden zich afgelopen woensdagmiddag in de kantine van SV Urk. Alle stoelen, krukken en banken waren bezet. De jaarlijkse bingo voor alle spelers uit de JO13, 12, 11 en 10 teams is een populair evenement onder de jeugdspelers. Niet verwonderlijk ook, want naast de gezelligheid, de frikandellen, de Snap and Crackles en het drinken waren er maar liefst meer dan vijftig prijzen te winnen.
Mooie individuele prijzen, zoals cadeaubonnen van € 50, € 20 of € 10, leren ballen, scheenbeschermers en keepershandschoenen. Maar ook prijzen voor je hele voetbalteam, zoals een geheel verzorgd bowlingavondje in de Ducdalf, kaartjes voor een wedstrijd van SC Heerenveen inclusief bezoek aan de Mc Donalds vooraf, uit eten bij de Bolder en een alternatieve training bij Keep Fit of Shapers. En nog veel meer.
Fanatiek werd er in vijf rondes gestreden om al deze prijzen. De kantine had na afloop dan ook veel weg van een ruïne. Maar gelukkig was dit in een half uurtje weer opgeruimd.
De evenementencommissie kijkt terug op een geslaagde bingo, en spreekt haar dank uit aan de sponsoren, de Ducdalf, Schol, GBU, Sportshop de Corner, Klif18, Kwalitaria de Bolder, Shapers, Keep Fit, Brands Fish, vd Reest Machines, VCU en SV Urk. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133